Nooijen Advies

Waar staat Nooijen Advies voor?

Nooijen Advies is een onafhankelijk en objectief adviesbureau voor de food & agribusiness in de veehouderijsectoren en loonwerk. Gespecialiseerd in de dynamiek van een familiebedrijf.

Wij leveren bedrijfsadvies en coaching van ondernemerschap, gedreven vanuit uw uitdagingen en drijfveren. Persoonlijke ontwikkeling, managementbegeleiding, financiële begeleiding en fiscale optimalisatie zullen integraal benadert worden.

Om het juiste team om u heen te vormen wordt bij voorkeur gebruik gemaakt van uw huisadviseurs. Daar waar vertrouwen of kennis ontbreekt kunt u gebruik maken van onze kennis en netwerk. Wij zullen u uitdagen tot groei en ontwikkeling. Wij laten u uw koers ontdekken, waarna de “rode draad” zichtbaar wordt. Samen met het team van uw vertrouwenspersonen zullen we de koers bewaken zodat uw doel tot ontwikkeling komt.

Complexe zaken op een begrijpelijke manier naar u vertalen en met grote betrokkenheid, pro-actief en onafhankelijk, integraal en oprecht advies geven, daar staan wij voor!
Wij streven er naar om een excellente samenwerking op te bouwen met een open, direct, oprecht en duurzaam contact met een menselijke maat.

Wie is Adriaan Nooijen?

Adriaan Nooijen
Ik ben opgegroeid op een veehouderijbedrijf met varkens en melkkoeien in de ondernemende regio “de Peel”. Mijn werkzaamheden heb ik verricht voor de food & agribusiness in de voorlichting, bij accountants & advieskantoren en bij een agrarische bank. Deze ruime ervaring zorgt ervoor dat ik tot in de haarvaten van een agrarische onderneming kan aanvoelen wat een ondernemer drijft en welke mogelijkheden er zijn om een lange termijn doelstelling te verwezenlijken en bedrijfscontinuïteit te borgen. Rekening houdend met de huidige maatschappelijke, economische omgeving en bancaire eisen.

Met veel aandacht voor het gevoel van ondernemers en een goed luisterend oor, ben ik snel in staat om de vraag achter de vraag te achterhalen. Wat drijft u als ondernemer en als gezin? Het op een eenvoudige en begrijpelijke manier vertalen van dit ondernemersgevoel naar een persoonlijke begeleiding, fiscale of financiële dienst is voor mij de uitdaging!

Richting geven, ondersteuning, rust en overzicht brengen in de onderneming en rendement is wat u van mij kunt verwachten. Mogelijkheden zoeken naar hoe het WEL of SLIMMER kan is mijn uitdaging. Samen met u grensverleggend leren kijken naar uw onderneming brengt de ruimte voor verandering.

Wanneer we, terugkijkend op een begeleidingsproces, kunnen vaststellen dat u zich begrepen en uitgedaagd voelt, er een kwaliteitsdienst is geleverd en daardoor volmondig kan zeggen “het was een goedlopend proces”, dan is voor mij de slagroom op het toetje geleverd. U zult zich gesterkt voelen in uw bedrijfsvoering en beslissingen.

Wil je graag een keer met me sparren, neem dan gerust contact met me op 06 - 46835586 of mail me info@nooijenadvies.nl

Wie is Ivon Nooijen?

Ivon Nooijen
Van kleins af aan heeft mijn interesse gelegen in de agrarische sector.

Ik heb binnen diverse agrarische- en agrarisch aanverwante bedrijven gewerkt. Hierin heb ik ruime ervaring opgedaan op het gebied van HR werkzaamheden en Financiële- en Administratieve dienstverlening.

Mijn kwaliteiten liggen in het brengen van overzicht en structuur in administraties. Daarnaast weet ik goed het gevoel, drijfveren en wensen van de ondernemer en zijn gezin te achterhalen, waardoor ik hen nog beter kan begeleiden met het maken van keuzes. Met deze ervaring en kwaliteiten wil ik ondernemers ondersteunen en ontzorgen op administratief en HR gebied.
Daarnaast werk ik graag met hen aan bedrijfsplannen, managementrapportages en bedrijfsvergelijkingen.

Wilt u gebruik maken van mijn dienstverlening, neem dan contact met ons op middels info@nooijenadvies.nl