Reacties van onze klanten

Joan en Gerdien Vogels (melkveehouders uit Mariahout)
“En soms heb je als partners even een hele andere mening over de bedrijfsvoering……..! Adriaan heeft door zijn achtergrond en werkervaring een héle brede kennis. Door goed te luisteren, eerlijk te zijn, ons scherp te houden heeft hij een advies gegeven waarmee we weer op één lijn zitten en vooruit kunnen. En het was ook nog gezellig ook!”
Monique Jacobs, HR-manager Vion Boxtel BV
Ivon heeft op vakkundige wijze de werkzaamheden rond de verloning van ruim 550 medewerkers verzorgt.
Dit deed zij met zo’n grote mate van nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid, dat er zelden vragen kwamen.
De prettige samenwerking en open communicatie hebben wij bijzonder gewaardeerd.
Tom, Jopie en Dorothé Eikelenboom (melkveehouders en kinderopvang Hiep Hooi uit Elsendorp)
Adriaan heeft ons geadviseerd en begeleid in het financiële traject voor het melkveebedrijf en bij het nieuw te realiseren kinderdagverblijf. Het hele advies traject hebben we zeer positief ervaren. Vooral prettig was het contact, het meedenken, het doorpakken en het eerlijke advies. Hierdoor verliep het hele traject zeer prettig.
We kijken dan ook terug op een fijne samenwerking.

Peter, Hanneke en Wils Verberne (melkveehouder met varkens- en recreatietak uit Vlierden)
Adriaan heeft ons heel goed begeleid en ondersteunt in de voorbereiding op de bedrijfsovername door onze zoon Wils en het toekomstbestendig maken van onze onderneming. Door alle scenario's en mensenwensen bespreekbaar te maken heeft Wils ervoor gekozen om toch eerst naar de HAS te gaan terwijl wij door het bespreken van de verschillende ideeën en opties uiteindelijk een ontwikkelproces hebben gevonden waar we ons allemaal erg "happy" bij voelen. Bij een volgende keer wordt het weer Adriaan, da's zeker!
Tevreden ondernemers uit Aarle-Rixtel
Wij kennen Adriaan als een goede luisteraar, een mediator en een doorzetter met de juiste kennis. Ook weet hij tijdig de kennis bij/met partners te vergaren door goede connecties op diverse gebieden. Hij is eerlijk en durft ook de spiegel voor te houden richting de klant. We hebben zowel een herfinancieringstraject als een bedrijfsovername met hem beleefd. Hij streeft altijd naar een geslaagd project voor de partijen, waarbij hij het doel van zijn klant niet uit het oog verliest.
Saris Agro CV (melkveehouder uit Asten)
Na de herstart van ons melkveebedrijf waren we op zoek naar een financieel adviseur die zich praktisch in onze gedachten kon inleven, ondersteunen, verbeteren van bedrijfsvoering en een financiering vertalen in de taal van de financiële wereld. Zo hebben we samen een onderbouwd toekomstplan en financieel plan kunnen realiseren. Wij ervaren de begeleiding met Adriaan als zeer positief. Korte lijnen, menselijk en realistisch.
Wanneer u op zoek bent naar een goede adviseur hoeft u niet verder te zoeken!

Tom en Mieke Derikx (varkenshouder en akkerbouwer uit Heide)
Om goed door het bedrijfsovername traject te komen waren we op zoek naar een financieel adviseur die ons kon helpen met het opstellen van een bedrijfsplan. Nu bijna een jaar later, wat vooral een roerig jaar bleek te zijn, kunnen we stellen dat door het opstellen van dit plan en door het onder ogen krijgen van de sterke, maar vooral zwakke punten de crisis redelijk aan ons is voorbijgegaan. Vooral het financieel inzichtelijk maken van financiële kengetallen heeft hierbij sterk geholpen. Het samenwerken met Nooijen Advies hebben wij dan ook als zeer prettig ervaren.
Peter en Ruud van Dijck (varkenshouders uit Ysselsteyn en Oirlo)
In de huidige tijd waarin naast steeds krapper wordende marges het financieren of bijfinancieren steeds lastiger wordt, is een adequate financiële planning een must. Adriaan heeft door zijn achtergrond en ervaring, kennis van agrarische bedrijvigheid en inzicht in de bancaire sector.Door de inbreng van een bijzonder compleet bedrijfsplan voor het ontwikkelen van ons varkensbedrijf heeft de financieringsaanvraag soepel en vlot verlopen.
Maatschap Poels-Drissen (melkveehouder uit Merselo)
Om ons ambitieuze plan gerealiseerd te krijgen, is Adriaan een zeer waardevolle en prettige begeleider geweest. Vooral zijn financiële achtergrond was van groot belang.
Mark en Wendy Laumen (melkveehouder uit Wellerlooi)
Wij hebben als bedrijf een goede samenwerking met Adriaan als adviseur en als persoon.
een fijne en eerlijke partner met als resultaat een goede financieringsaanvraag.

Gebroeders Relou (varkenshouder, melkveehouder en boerderijzuivelaar uit Mill)
Adriaan overziet de gehele bedrijfsvoering zowel financieel, administratief als technisch. Hij denkt goed mee, maar zet ons ook aan het denken ter verbetering. Hij houdt ons scherp en is een heel goede steun in gesprekken met de bank en andere organisaties! We hebben een goede klik met elkaar.
Vof Aendekerk-van Dael (melkveehouder uit Kelpen)
Nooijen Advies is zakelijk met aandacht voor persoonlijkheid. Een goede keus!
Een tevreden melkveehouder uit Vredepeel
Adriaan is persoonlijk en betrokken, waardoor hij kort bij de klant staat. De begeleiding biedt meerwaarde en rendement.
Wim Lemmens (varkenshouder uit Ysselsteyn):
Het inzichtelijk maken van mijn gevoel gaf mij goede handgrepen om te onderhandelen met de bank. Dit heeft geleid tot een passende financiering voor ons en de bank.
Een bedrijfsverplaatser
Dankzij een goed onderbouwde financieringsaanvraag en begeleiding hebben wij een toekomstbestendige financiering voor ons nieuwe bedrijf.