Adriaan Nooijen

Wie is Adriaan Nooijen?

Adriaan Nooijen
Ik ben opgegroeid op een veehouderijbedrijf met varkens en melkkoeien in de ondernemende regio “de Peel”. Mijn werkzaamheden heb ik verricht voor de food & agribusiness in de voorlichting, bij accountants & advieskantoren en bij een agrarische bank. Deze ruime ervaring zorgt ervoor dat ik tot in de haarvaten van een agrarische onderneming kan aanvoelen wat een ondernemer drijft en welke mogelijkheden er zijn om een lange termijn doelstelling te verwezenlijken en bedrijfscontinuïteit te borgen. Rekening houdend met de huidige maatschappelijke, economische omgeving en bancaire eisen.

Met veel aandacht voor het gevoel van ondernemers en een goed luisterend oor, ben ik snel in staat om de vraag achter de vraag te achterhalen. Wat drijft u als ondernemer en als gezin? Het op een eenvoudige en begrijpelijke manier vertalen van dit ondernemersgevoel naar een persoonlijke begeleiding, fiscale of financiële dienst is voor mij de uitdaging!

Richting geven, ondersteuning, rust en overzicht brengen in de onderneming en rendement is wat u van mij kunt verwachten. Mogelijkheden zoeken naar hoe het WEL of SLIMMER kan is mijn uitdaging. Samen met u grensverleggend leren kijken naar uw onderneming brengt de ruimte voor verandering.

Wanneer we, terugkijkend op een begeleidingsproces, kunnen vaststellen dat u zich begrepen en uitgedaagd voelt, er een kwaliteitsdienst is geleverd en daardoor volmondig kan zeggen “het was een goedlopend proces”, dan is voor mij de slagroom op het toetje geleverd. U zult zich gesterkt voelen in uw bedrijfsvoering en beslissingen.

Wil je graag een keer met me sparren, neem dan gerust contact met me op middels info@nooijenadvies.nl